Philips DesignLine Smart TV

Prachtige nieuwe Smart TV design lijn van Philips. Het lijkt gewoon een glasplaat waar een televisie in geprojecteerd wordt. Daardoor blijft er wanneer deze uit staat gewoon een glasplaat over, geen opzichtige tv.

“Het meest in het oog springende kenmerk van de nieuwe Philips DesignLine TV’s is het volstrekt unieke uiterlijk dat wonderen verricht in een modern interieur. Als de DesignLine niet is ingeschakeld zie je geen televisie, maar een naadloze vierkante glasplaat die onderaan volledig transparant begint en naar boven toe steeds zwarter wordt. Zet je hem aan, dan transformeert het glazen vierkant tot een magisch zwevend televisiescherm”.

Dit alles is uiteraard niet goedkoop. De nieuwe DesignLine is vanaf het tweede kwartaal van 2013 leverbaar in schermafmetingen van 117 en 140 centimeter. De adviesprijs is vanaf €2.199,-

Related Posts

Eneco Toon 29 januari 2012
iPhone SE Dit is de iPhone SE 22 maart 2016
ImanKijkt - Snapchat Spectacles ImanKijkt: Snapchat Spectacles met Sjoerd 4 oktober 2017
Netatmo JUNE Review 4 augustus 2014

Leave a Reply