Deelkoffer: koffers voor op reis huur je nu in diverse formaten

Deelkoffer

In Amsterdam kun je nu een deelkoffer huren in verschillende formaten en gratis thuis laten bezorgen voordat je op reis gaat.

Met de introductie van de nieuwe dienst ‘deelkoffer’ hoef je niet langer dure koffers aan te schaffen voor je citytrips en vakanties, je huurt ze gewoon!

Beschikbaar in 3 formaten kun je een ‘hardcase’ koffer huren vanaf €1.99 voor het kleinste model en €2.99 voor het duurste model. Deze prijzen zijn per dag en exclusief de 50 euro borg die je betaalt om de koffers te kunnen gebruiken. Deelkoffer levert de koffers minimaal een dag van tevoren gratis bij je thuis af (minimaal 2 dagen bij een grote koffer) en komt ze achteraf ook weer ophalen. De koffers worden na gebruik professioneel gereinigd.

Hoe werkt deelkoffer?

Beperkingen

Opzich een prima idee zo’n koffer huren, alleen kun je momenteel op de website niet voor minder dan 4 dagen een koffer huren. Minder dan 4 dagen zal wel niet winstgevend zijn aangezien ze de koffers gratis komen brengen en ophalen. Ook komt de koffer komt met zijn minimaal 1 dag vantevoren levering wel relatief laat. En als ze op de een of andere manier niet komen op dagen ben je wel mooi de pineut.

Grootste beperking die ze momenteel nog hebben is dat de dienst alleen in Amsterdam beschikbaar is. Maar ze zijn net begonnen dus wie weet komen ze snel naar een stad naar keuze.

Conclusie deelkoffer

Wil je niet veel geld uitgeven aan een dure koffer, ga je langer dan 3 dagen op vakantie of wil je je niet verdiepen in de toegestane koffer formaten die zijn toegestaan bij elke maatschappij, dan kan deelkoffer een handige dienst voor je zijn!

2 Comments

 • Tim
  9 augustus 2019 at 12:07 — Reply

  Leuk artikel. Grappig om te zien dat er steeds meer diensten ontstaan waardoor je zelf minder dingen hoeft aan te schaffen.

  • sjoerdo (Author)
   9 augustus 2019 at 16:07 — Reply

   Dank! Zeker ja, deelauto’s, deelfietsen, deelscooters, waar houdt het op? 🙂 Wellicht is een deelkerstboom ook wel een goed idee 😉

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.