Microsoft Surface Studio: Dé nieuwe all-in-one pc voor Windows-gebruikers

Microsoft Surface Studio - Sideview

Een iMac met scherm en computer ineen? Dat kunnen wij ook dacht Microsoft. Dit is Microsoft’s nieuwe Surface Studio all-in-one pc.

De Surface Studio heeft een 28-inch Touchscreen display dat middels een scharnier plat te klappen is zodat je er met de Surface Pen makkelijk op kunt schrijven of tekenen. Wil je met het draadloze toetsenbord en de muis werken, dan duw je het scherm weer in staande positie.

Er is ook een nieuwe ronde accessoire: de Surface Dial, die je op het scherm kunt gebruiken om heel precies allerlei instellingen aan te passen. Zo kun je in een tekenprogramma bijvoorbeeld de kleur of de dikte van een lijn aanpassen. De Surface Dial werkt ook met de Surface Pro 4 en de Surface Book (Deze is helaas niet in Nederland verkrijgbaar).

Prijzen en beschikbaarheid

Microsoft Surface Studio - Surface Dial

De all-in-one Surface Studio komt in verschillende configuraties en gaat vanaf 2999 dollar kosten. Nederlandse prijzen en levertijden zijn nog niet bekend.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.