Gocycle G2 E-bike

Elektrisch fietsen is hot! Alle grote merken voegen sinds vorig jaar e-bikes toe aan hun assortiment. Bekende e-bikes zijn o.a. de Smart ebike en de VANMOOF Electrified. Dat elektrisch fietsen ook portable kan bewijst Gocycle met zijn vernieuwde G2.

De Gocycle is ontwikkeld is door voormalig F1 ontwerptechnicus Richard Thorpe en heeft een prachtig naadloos design en speciale pedalen die de elektrische motor activeren. De Gocycle is makkelijk uit elkaar te halen door de innovatieve Pitstop banden en kan compact worden opgeborgen. Zijn draagbaarheid en gebruiksgemak maken hem ideaal voor forensen en reizigers in grote steden.

GoCycle2

Het eerste model, de G1 is een aantal jaren geleden uitgebracht en viel bij veel mensen in de smaak. Het nieuwste model, de G2 heeft flink wat verbeteringen ondergaan. Zo heeft dit model een volledig nieuw stuur met ingebouwd dashboard waarop in Knightrider stijl o.a. je batterijduur te zien is. De kabels van het eerste model zijn nu volledig weggewerkt en het gewicht van de G2 is teruggebracht tot 15kg!

Ook het vermelden waard is dat de Gocycle verschillende fietsstanden (City, Eco of On Demand) heeft welke te programmeren zijn via een gratis app voor je smartphone, GocycleConnect. De app maakt via Bluetooth draadloos verbinding met de Gocycle G2. Op deze manier kun je de fietservaring makkelijk aanpassen en afstemmen op je eigen wensen. Zo kun je de motorondersteuning de ene keer afstellen voor een inspannende en de andere keer voor een ontspannende rit naar je werk.

Gocycle3

Ik heb 3 weken geleden een testritje gemaakt op de Gocycle en ik moet zeggen dat hij erg lekker fietst! De trapondersteuning is aanzienlijk en het lichte gewicht van de fiets maakt hem enorm behendig.

Heerlijk weer voor een testritje op de #gocycle gisteren 🙂 Binnenkort meer op sjoerdo.com

Een video die is geplaatst door Sjoerd Reitsma (@sjoerdo) op

De Gocyce G2 is per direct verkrijgbaar in de kleuren grijs, (mat) zwart en wit en kost € 2999,-. Kijk voor meer informatie op gocycle.com of op buycycle.nl voor Gocycle dealers in Nederland.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.