Maak je handschoenen geschikt voor touchscreens met Nanotips

Twijfel je over ‘touch handschoenen’ maar zijn je eigen (dure) handschoenen nog prima? Met deze Nanotips vloeistof maak je je handschoenen binnen no time geschikt voor touchscreens. Even je vinger(s) insmeren en voila!

Echt een cool idee, begonnen als Kickstarter project maar inmiddels gewoon te koop op hun website voor net geen 20 euro. Nanotips is een vloeistof (vol met nanodeeltjes) die je op één of meerdere vingers van je handschoen smeert waardoor deze na het drogen geschikt is voor gebruik met touchscreens. Ontzettend handig dus in de winter in combinatie met je smartphone of smartwatch.

“Nanotips is a simple 3 step process. Shake, Apply, and Dry.”

Leer & stof

Nanotips 2

Omdat niet elke handschoen hetzelfde is komt de Nanotips vloeistof in 2 varianten, ‘Black‘ voor leren handschoenen en ‘Blue‘ voor handschoenen van stof. Black is zwart van kleur en Blue doorzichtig met een blauwe tint. De laatste kun je prima op lichte handschoenen gebruiken (wel eerst even op een klein stukje testen) en de Black variant is echt voor zwarte leren handschoenen.

Volgens Nanotips is de vloeistof waterbestendig. Slijtbestendig is het echter niet, afhankelijk van hoe vaak je de handschoenen gebruikt blijft de behandeling een paar weken tot maanden zitten. Daarna kun je de oplossing gewoon opnieuw aanbrengen en omdat je op een touchscreen vaak maar 1 of 2 vingers nodig hebt zit er in elk flesje genoeg voor ongeveer 20 vingers.

Video

Ik vind het een tof product en ben erg benieuwd hoe goed het werkt! Binnenkort maar eens een flesje bestellen. Bekijk ook nog even onderstaande video om te zien hoe je de vloeistof het beste kunt aanbrengen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.