BANG! lamp

Het bedrijfje bitplay INC. maakt creatieve accessoires en producten voor in huis, van iPhone accessoires tot wekkers en lampen. Met hun nieuwste lamp, de BANG! geven ze weer een innovatieve wending aan een lamp ontwerp.

Bij de BANG! lamp wordt een afstandsbediening bijgeleverd in de vorm van een pistool. Met deze ‘remote’ kun je de lamp aan en uitzetten door de trekker over te halen in de richting van de lamp. Wanneer de lamp aanstaat en je deze ‘raakt’ kantelt hij en gaat uit. Wanneer je vervolgens weer op de lamp ‘schiet’ keert deze weer terug in de normale stand en gaat weer stralen.

Bekijk onderstaande video voor het ontzettend coole effect.

De lamp is momenteel helaas alleen nog te koop in Japan, Hong Kong en Taiwan. De website vermeld echter ‘Other regions coming soon’ dus Stay Tuned!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.