Cabin – De makkelijkste manier om je iPhone op te laden

Erg mooi bedacht, lijkt me super als Apple in de toekomst ook met een magnetische aansluiting voor de iPhone komt. Je iPhone opladen, in een batterij case stoppen en op een dock zetten kan allemaal extra makkelijk met een magnetische aansluiting.

“Cabin is the slim aluminum portable battery for iPhone that attaches magnetically for an unobtrusive and simple recharging experience”.

Het enige jammere aan dit Kickstarter project is dat ze het (logischerwijs) voor de iPhone 5/5s maken. Dat is opzich niet zo’n probleem, echter wordt het product pas in november geleverd. Tja dan hoop ik toch echt al een iPhone 6 te hebben die zeer waarschijnlijk niet meer in het hoesje/dock past.

Cabin 2

“Please note that this Cabin Kickstarter is specifically for the iPhone 5/5s and is not compatible with iPhone 6 or iPhone 5c. We have already started preliminary design work on an iPhone 6-compatible Cabin though as we understand the iPhone 6 will be released in the next few months”.

Ik ga zeker in de gaten houden wanneer ze met een model voor de iPhone 6 komen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.