Rekonect Notebook: notitieboek met magnetisch uitneembare pagina’s

Heb jij ook losse pagina’s in je notitieboek of agenda die je er per ongeluk hebt uitgescheurd? Met de ‘Rekonect Notebook‘ kun je deze gewoon weer terugplaatsen!

De Rekonect Notebook is een soort Moleskin met een magnetische rug en speciale magnetische pagina’s. Dit geeft je de mogelijkheid om pagina’s te verwijderen en makkelijk weer terug te plaatsen, op dezelfde plek of in een hele andere volgorde.

De magnetische rug is volgens de makers ‘veilig’ voor de meeste electrische apparaten die we dagelijks gebruiken. Toch weet ik niet hoe veilig je bankpas in de buurt van deze notebook is 🙂

“Just to be clear, the strength of the magnet within the book is safe around most recent day-to-day electrical devices”. – Rekonect Team

Kickstarter

Rekonect Notebook 2

De Rekonect Notebook is op Kickstarter te bestellen en wordt rond april 2016 geleverd. De notebook kost $54 dollar en komt inclusief 240 pagina’s papier.

Het speciale papier is in verschillende varianten (blanco, lijnen, ruitjes en ‘dotted’) verkrijgbaar en kost $4 voor 120 pagina’s. Je kunt het zelfs in je printer stoppen, mocht je op het papier willen printen.

Ik vind het echt een tof idee, ik gebruik notitieboeken zelf te weinig dus ik wacht de eerste reviews even af, maar ik zou deze video zeker even bekijken!

Bron: fastcodesign

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.