Nieuwe  WATCH kleuren en accessoires

Apple Watch Sport - Rosegold & Gold

Naast al het iPhone, iPad en Apple TV geweld, waren er woensdag tijdens het Apple event ook nog updates voor de Apple Watch. Nieuwe kleuren, accessoires en informatie over het nieuwe watchOS 2 zijn onderdeel van de vernieuwingen.

Apple heeft de Apple Watch Sport voorzien van twee nieuwe behuizing-kleuren, goud en roségoud. Zo is er wat meer variëteit in de collectie van Apple’s populairste Apple Watch model en hoef je geen 10.000 euro meer neer te leggen voor een gouden Apple Watch.

Accessoires

De bandjes collectie is ook flink uitgebreid. De sportbandjes (€59) zijn nu te koop in 10 nieuwe kleuren: bruin (walnoot), bruingrijs (steengrijs), beige (antiekwit), grijs (mistgrijs), turquoise, donkerblauw (middernachtblauw), lichtroze (oudroze), lichtpaars (lavendel), oranje en rood ((PRODUCT)RED). Het leren bandje met klassieke gesp voor de roestvrij stalen Apple Watch is ook vernieuwd en is nu naast zwart ook in het bruin verkrijgbaar (€169).

Apple Watch - nieuwe sportbandjes 2Ook is er een nieuw roestvrij staal Apple Watch model in spacezwart met een zwarte sportband voor 700 euro. Normaliter was de Apple Watch in roestvrij staal spacezwart enkel voor 1200 euro verkrijgbaar met de zwarte schakelarmband.

 WATCH | HERMÈS

Apple Watch - Hermes

Apple presenteerde woensdag tevens een vierde Apple Watch model, het resultaat van een samenwerking met het Franse modehuis Hermès. De samenwerking begon al voordat de Apple Watch was aangekondigd, zei ontwerper Jony Ive in een interview.

“It’s something highly unusual for Apple to do—to talk about an unannounced project” – Jony Ive, Wall Street Journal

Het betreft een speciale versie van de roestvrij stalen Apple Watch voorzien van 3 verschillende door Hermès vervaardigde bandjes. Apple heeft voor deze editie een speciale watchface/wijzerplaat ontworpen met Hermès branding. De wijzerplaat is enkel beschikbaar op dit model Apple Watch en de door Hermès gemaakte bandjes zijn niet los verkrijgbaar.

De Apple Watch Hermès edities zijn net als de gouden Apple Watch edition in slechts een aantal winkels verkrijgbaar. De dichtstbijzijnde stores bevinden zich in Parijs, London en Berlijn. De prijzen variëren van $1100 tot $1500 dollar.

watchOS 2

Apple Watch - watchOS 2

Apple maakte woensdag bekend dat de nieuwste versie van het watchOS besturingssysteem (net als iOS 9) aanstaande woensdag op 16 september uitkomt.

watchOS 2 bevat een flink aantal nieuwe features, waaronder nieuwe geanimeerde wijzerplaten, vooruit kijken met tijdreizen, nachtklokmodus en apps die op de Watch zelf draaien.

Ik kan in ieder geval niet wachten!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.